گاه نوشت ابوابراهیم

تحلیلات و دیدگاههای شخصی

گاه نوشت ابوابراهیم

تحلیلات و دیدگاههای شخصی

دنبال کنندگان ۲ نفر
این وبلاگ را دنبال کنید

۹ مطلب در آبان ۱۳۹۹ ثبت شده است


 روز نهم ربیع الاول روز آغاز ولایت امام زمان (عج) و از طرفی روز کشته‌ شدن «عمر بن سعد بن ابی وقاص» از قاتلین امام حسین (ع) است.
 علامه مجلسی در زاد المعاد بیان می‌کند بنابر قولی عمر بن سعد در روز نهم ربیع الاول به دست مختار بن ابوعبیده ثقفی کشته شد.
دقت : (عمربن سعد وقاص، قاتل امام حسین ع، و نه عمربن خطاب خلیفه دوم) !
 لذا از دیرباز پیروان اهل بیت(ع) این روز را جشن می گرفتند.
↩️ اما در برخی نقاط نیز محافلی به نام‌هایی همچون عمر کشان، عیدالزهراء و فرحة الزهراء ــ به عنوان روز قتل خلیفه دوم «عمر بن خطاب» ــ برگزار می‌شود؛ در حالیکه بنا بر همه نقل‌های تاریخی، 👈 وی روز بیست و سوم ذی الحجة به دست شخصی به نام «فیروز» غلام «مغیره بن شعبه» ترور ، و سه روز بعد کشته شد.
برخی از منابع معتبری که قتل عمر بن خطاب را در ماه ذی الحجة ذکر کرده اند، این کتب هستند:
»» مرُوج الذَهب، علی بن حسین مسعودی(متوفی ۳۴۶)، ج ۲، ص۱۳۵۲
»» تاریخ یعقوبی، یعقوبی(متوفی ۲۸۴)، ج ۲، ص۱۵۹
»» تاریخ کبیر، بخاری(متوفی ۲۵۶)، ج ۶، ص۱۳۸
»» تاریخ طبری، طبری(متوفی ۳۱۰)، ج ۳، ص۲۶۵
»» شرح نهج البلاغه ابن ابی الحدید(متوفی ۶۵۶)، ج ۱۲، ص۱۸
 و حدود سی منبع دیگر در این زمینه وجود دارد که برای طولانی نشدن مطلب، از ذکر آنها خودداری می کنم.
 در مقابل اینها ، منبع تاریخی معتبری که به کشته‌شدن عمر بن خطاب در ماه ربیع الاول اشاره داشته باشد، یافت نگردید. ❌
ادامه دارد

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۰۷ آبان ۹۹ ، ۱۶:۴۷
احمد درا

فضای مبهم انتخابات 1400 باید شکسته شود


چرخش قدرت در نظام های دموکراسی بوسیله آرای مردمی، هر چندسال یکبار، امری حیاتی است. هم از تمرکز قدرت در دست یک جریان یا شخص جلوگیری می کند و هم زمینه را برای رقابت بین جریانات و شخصیت های سیاسی فراهم می کند و هم اینکه مردم در هر کشوری منتظرند تا عده ای تازه نفس از راه رسیده و زمام امور را بدست بگیرند.
در خیلی از کشورها من جمله آمریکا تقریباً از یکسال قبل از ریاست جمهوری، کاندیداهای ریاست جمهوری مشخص و معلوم اند و در 6 ماه مانده به انتخابات مردم فرصت دارند تا با افکار، مواضع، طرح و برنامه نامزدها آشنا شوند.
در کشور ما ایران اما این زمان بسیار کم است و متأسفانه مردم از کاندیداهای انتخابات ریاست جمهوری و حتی نمایندگی مجلس گاهی بی اطلاع اند تا یکی دوماه مانده به انتخابات! در نتیجه مردم از نامزدها، مواضع و افکار و طرح و برنامه های آنها هیچ شناختی پیدا نمی کنند و اینگونه است که صرفاً تبلیغات و موج سواری و مناظرات، تعیین کننده است نه شناخت از مواضع و افکار و طرح و برنامه!
انتخابات ریاست جمهوری 1400 نیز از راه رسید و کمتر از 8 ماه به روز انتخابات زمان باقی است اما کماکان ملت، رسانه ها، نخبگان و فعالان سیاسی و رسانه ای نمی دانند که چه کسانی بناست به عرصه انتخابات ورود کنند و خود را در معرض انتخاب مردم بگذارند!
این وسط فقط گمانه زنی رسانه ای می شود که کی می آید و کی نمی آید! تنها کسانی که به صراحت گفتند نمی آییم آیت الله رئیسی و محمدجواد ظریف هستند. برخی هم گفته اند می آییم: سردار حسین دهقان و عباس آخوندی.
اما مابقی افراد مطرح شده، افکار عمومی را در هاله ای از ابهام قرار دادند؛ نظیر آقایان: عزت‌اله ضرغامی، سعید جلیلی، محمدباقر قالیباف، محسن رضایی، سورنا ستاری، محمدجواد آذری جهرمی، محمود احمدی نژاد، مهرداد بذرپاش، ، علی لاریجانی، محمدرضا عارف، علی نیکزاد، اسحاق جهانگیری، امیرحسین قاضی زاده هاشمی، محسن هاشمی، پرویز فتاح، رستم قاسمی، سعید محمد، علی شمخانی، رضا اردکانیان، مسعود پزشکیان و غیره.
لذا نه نامزدها معلوم اند نه طرح و برنامه آنها روشن است! این فضای غبارآلود نه تنها کار مردم را سخت می کند بلکه کار خواص و تحلیلگران را با مشکل مواجه می کند که فضا و اشخاص را چگونه تحلیل، نقد و بررسی و معرفی کنند.
با این وجود اولین مطالبه ما روشن کردن وضعیت است و از حضرات در معرض آرای مردمی مطالبه می کنیم روشن و شفاف از حالا بگوئید آیا برنامه ای برای ورود به انتخابات 1400 دارید یا نه؟ اگر برنامه دارید طرح و برنامه های خود را ارائه کنید تا مردم و رسانه ها بتوانند به خوبی تحلیل کرده و یک نفر را برگزینند.
✳️ ما هم برنامه داریم از امروز سلسله مباحثی را پیرامون انتخابات 1400 خدمت مخاطبین عزیز ارائه کنیم ان شاءالله که مفید و مؤثر باشند.

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۰۷ آبان ۹۹ ، ۱۶:۴۳
احمد درا

(ویدیو)
از دست ندهید

علمای مریض و منحرف و عوام سطحی نگر وخیال پرداز در زمان حضرت محمد(ص)
پ:ن؛ازین نمونه علماها کم نداریم! و عوام سطحی نگری ....


۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۰۷ آبان ۹۹ ، ۱۶:۳۹
احمد درا


به تازگی چالشی جدید به نام چالش «لخت کردن در اینستاگرام» رواج پیدا کرده است که طی آن، کودکان و نوجوانان به شکلی غیرمنتظره شلوار از پای پدر و مادر یا دیگر اعضای خانواده و گاهی هم غریبه ای در خیابان پایین کشیده و از او فیلم می گیرند!!!
نمیدانیم در این ایام به یکدیگر تبریک بگوییم یا بخاطر این مصیبت ها در جامعه اسلامی خون گریه کنیم و به همدیگر تسلیت بگوییم. 
آیا این یک مصیبت نیست. آیا این یک مصیبت نیست که کسی به نام شوخی شلوار پدرش را پایین بکشد و  فیلم آن را به اشتراک بگذارد؟‌
نمیدانیم کی متوجه می‌شویم اینستاگرام جای مناسبی برای زندگی نیست. 
کی متوجه می‌شویم اینستاگرام محل کسب و کار نیست. 
کی متوجه می‌شویم اینجا جای فعالیت فرهنگی نیست. 
این جا مقتل ماست. اینجا مقتل فرهنگ ماست. اینجا مقتل پدران و مادران ماست. 


۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۰۷ آبان ۹۹ ، ۱۶:۳۶
احمد درا

بر نوکران ابلیس و هتاکان پیامبر اعظم لعنت


۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۰۷ آبان ۹۹ ، ۱۶:۲۹
احمد درا

 آیا دولت منحوس اصلاحات سال‌ آخر دولت خود را بدون به آشوب کشاندن کشور طی خواهد کرد؟ قطعا خیر


  •  از شواهد و وقایع برآمده روشن است که اوضاع آشفته اقتصادی کشور قطعا تعمدی بوده و عده‌ای در بدنه دولت نمیخواهند اوضاع کشور سروسامان یابد
  •  رهبر انقلاب قبلا فرموده بودند که شنیده‌ام افزایش غیرمعقول قیمت دلار دلایل امنیتی دارد چنانچه روحانی هم طی نطق خود در صحن مجلس دهم اذعان داشت خود ما قیمت دلار را بالا برده‌ایم و هرگاه اراده کنیم میتوانیم آن را پایین بیاوریم
  •  افزایش قیمت دلار و افسارگسیختگی قیمت اقلام در بازار پازل‌های این فتنه را یکی پشت سر هم تکمیل کرده تا هدف نهایی دولت که همان مذاکره مجدد با آمریکاست محقق شود
  •  مصطفی تاجزاده عنصر فتنه گر و امنیتی اصلاحات هم قبلا در یک توییت به طور تلویحی رهبر انقلاب را تهدید کرده بود که:《 قیمت دلار تا کجا بالا برود تا رهبر اجازه مذاکره با آمریکا را بدهد》
  •  اکنون هم با نزدیک شدن به انتخابات آمریکا و همچنین با نزدیک شدن به آخر عمر دولت روحانی باز هم رئیس جمهور با تحریف تاریخ اعلام کرد ما در شرایط صلح امام حسن قرار داریم و باید طبق خواسته مردم با دشمن صلح کنیم
  •  حال توپ را در زمین رهبری انداخته‌اند و میگویند یا با آمریکا مذاکره کنیم یا اینقدر قیمت‌ها بالا می‌رود تا آشوب گسترده گریبان‌گیر کشور شود
  •  اما مردم بدانید اینبار هدف از مذاکره خلع سلاح ایران است. آنچه که آمریکا میخواهد و آنچه که اصلاح‌طلبان باید به آن تمکین کنند قطعا توقف برنامه موشکی کشور و باز کردن راه برای حمله نظامی به ایران است. مذاکره با آمریکایی که به برجام تعهد نداشت چیزی جز خسارت محض نیست
  •  در دوران سرنوشت سازی هستیم و برای عبور از این پیچ تاریخی باید آگاه بود و چشم و گوشمان به دهان رهبر انقلاب باشد و با صبر و استقامت و روشنگری این فتنه را خنثی کرد
بلاخره شما را به خاطر خیانت هایی که در حق این مردم کردید محاکمه خواهیم کرد.


۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۰۷ آبان ۹۹ ، ۱۶:۲۵
احمد درا

آیا اینکه گفته می شود ما میتوانیم مقابل تحریم های آمریکا مقاومت کنیم شعارهای احساسی نیست؟


 پاسخ
هرچند مشکلات اقتصادی جامعه ظاهر مهیبی پیدا کرده است و رجزخوانی های تروریست های اقتصادی، برخی مسئولان این حوزه را دچار اختلال محاسباتی نموده، اما صاحب‌نظران واقع‌بین معتقدند ظرفیت‌های داخلی چنان گسترده است که با چند حرکت مدیریتی می توان بخش زیادی از مشکلات فعلی را برطرف نمود.
1)  کسری بودجه و نقدینگی بالا به عنوان عامل مهم مشکلات اقتصادی است. اکنون ۷۰ درصد بودجه دولت را شرکتهای دولتی می بلعند. عقل سلیم حکم می کند در شرایط سختی، ولخرجی را کنار گذاشت، اگر ۱۰ درصد بودجه این شرکت‌ها و بودجه دولت صرفه‌جویی شود، (تقریبا برابر با مقدار کسر بودجه) بخش عمده ای از کسری بودجه دولت حل می شود. در حوزه نقدینگی هم اگر بخش مسکن فعال شود و خسارت ملی دوران وزارت مسکن آقای آخوندی جبران شود، نقدینگی  فعلی خود اثر مثبت خواهد داشت.
 2)  ظرفیت پالایش داخلی روزی ۲ میلیون و ۳۰۰ هزار بشکه است که در حال حاضر یک میلیون و ۷۳۰ هزار بشکه کار می شود. با توجه به ارزش افزوده صادرات فرآورده‌های نفتی میتوان با فعال سازی تمام ظرفیت موجود، درآمد کشور را افزایش داد.
3) دولت به خاطر قطع ۳۰۰ میلیون دلار یارانه کودهای کشاورزی، باعث کاهش کشت انواع محصولات راهبردی کشاورزی شده است و پیش بینی ها حاکی از افزایش یک میلیارد دلاری واردات جو در سال آینده خواهد بود.( در محصولات دیگر هم ممکن است این اتفاق بیفتد) باید جلوی این تصمیمات غلط راهبردی گرفته شود.
4)  فعال سازی شرکت های دانش بنیان، فعال سازی شهرک های صنعتی و افزایش تولیدات فرآورده های غذایی حلال که امروزه بازارهای خوب صادراتی دارند و ... ظرفیت‌های موجودی است که نیاز به مدیریت های صحیح و البته جهادی دارد.
 کشور ایران از نظر ظرفیت و امکانات مشکلی ندارد، مشکل در ضعف مدیریت برخی مدیران است.
 حضور یک مدیر جهادی برای کمک به صادرات نفت، صادرات نفت را از ۶۰ هزار بشکه در روز به چندین برابر رساند، _ صادرات به ونزوئلا و ... _ این یعنی اگر مدیران کشور رویکرد جهادی داشته باشند، گذر از وضعیت فعلی به‌راحتی و سرافرازی ممکن خواهد بود و فشار حداکثری آمریکا به رسوایی حداکثری آنها تبدیل خواهد شد.  
  ان شاء الله

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۰۷ آبان ۹۹ ، ۱۶:۲۱
احمد درا

با توجه به شرایط موجود کشور ، مولفه های حرکت انقلابی چیست؟ ما از نمایندگان و مسئولانی که ادعای انقلابی بودن دارند چه مواردی را باید مطالبه کنیم؟


 پاسخ 
شش مطالبه صریح از مسئولانی که  ادعای انقلابی بودن دارند:
 ۱) به همان مسئولیتی که دارید قانع باشید و آن را به نحو احسن انجام دهید و فکر کنید این آخرین پست مسولیتی شماست.
 ۲) کار تیمی انجام دهید، تلاش کنید دیگران موفق شوند، موفقیت تیم را هدف قرار دهید. نظام اسلامی یک تیم کلان است که اعضای آن دولت، مجلس ، قوه قضاییه و ... است. مجلس نیز یک تیم است که نمایندگان آن اعضای آن هستند و ...
 ۳) تلاش کنید دولت به مردم خدمت کند، اگر رئیس دولت همراهی نکرد با وزرا تعامل کنید، اگر وزرا روی خوش نشان ندادند با معاونان وزرا کار کنید، با استانداران، فرمانداران و خلاصه با هرکس در دولت که بنای کار و خدمت دارند، برای حل مشکلات مردم همکاری کنید.
 ۴) مجموعه های انقلابی در سطح کلان باید قوه عاقله ای تشکیل دهند که اعضای آن برای خود و نزدیکان خویش چیزی نخواهند، اما همه انقلابی ها خود را ملزم به تبعیت از آن قوه عاقله بدانند.
 ۵) همه دست به دست هم دهند برای ایجاد گفتمان امیدبخش در جامعه و عدم فرافکنی در حل مشکلات مردم و تبیین منطق ولایت فقیه برای سربلندی و عزت ملت درعین تعالی معنوی جامعه
 ۶) برای جلوگیری از تشتت در جریان انقلابی، هر کس که درمعرض نامزدی ریاست جمهوری است، عدم ورود خود را اعلام کند تا کلیت جریان انقلابی به جمع‌بندی واحدی برسند.


۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۰۷ آبان ۹۹ ، ۱۶:۱۷
احمد درا

چرا با وجود رویکرد خصمانه آمریکا علیه ملت ایران، برخی افراد همچنان به دنبال مذاکره و رابطه با آمریکا هستند؟


 پاسخ:
🔻 افرادی که چنین تفکر و نگرشی دارند به چند دسته تقسیم می شوند:
 الف) برخی از افراد و مسئولان در بخش‌های مختلف، نگاه انقلابی ندارند و در مواجهه با مسائل و مشکلات اداره کشور ، مبتنی بر مناسبات و محاسبات مادی نظر می‌دهند. در این نگره، قدرت مادی و مناسبات بین‌المللی حرف اول را می زند، لذا آمریکا و غرب چون قدرت مادی بالایی دارند، آنها برای حل مشکلات موجود به دنبال مذاکره و رابطه با آمریکا هستند و طبعاً برای ایجاد چنین رابطه ای حساسیتی در قبال حفظ هویت دینی و ایرانی یا صیانت از آرمان‌های انقلاب ندارند.
 🔸ب) غربگرایان؛ جامعه و فرهنگ ایرانی چندین دهه است که تحت تاثیر فرهنگ غربی قرار گرفته و روشنفکر نمایان زیادی در سپهر فرهنگی، اجتماعی و سیاسی ایران بروز یافتند که تمام تلاش آنها سوق دادن جامعه ایرانی به سمت فرهنگ غربی بوده است. تقی‌زاده‌های عصر حاضر مشوق و طرفدار مذاکره و رابطه با آمریکا هستند و این جماعت اصولاً کاری به جنایات آمریکا در به شهادت رساندن حاج‌قاسم و موارد مشابه ندارند.
🔺ج)  نفوذی ها؛  جریان نفوذی همیشه یک پای ثابت خیانت به ملت ایران بوده و هست. این جریان از بزک کردن آمریکا تا آدرس غلط دادن برای حل مشکلات را در پرونده خود دارد. نفوذی‌ها خود به دسته های مختلفی تقسیم می‌شوند، برخی مواجب بگیر دشمنان ملت ایران هستند و برخی در حوزه‌های فکری وابسته به نظام غرب می باشند. آنها عمدتاً در حوزه تصمیم سازی، تصمیم گیران را به اشتباه می‌اندازند، تا جایی که برای حل مشکلات اقتصادی پیشنهاد کرنش مقابل بانی و باعث مشکلات، یعنی آمریکا را می دهند، که نه تنها مشکلی از کشور حل نمی‌شود، بلکه امنیت و استقلال کشور نیز به خطر می افتد.


۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۰۷ آبان ۹۹ ، ۱۶:۰۸
احمد درا